Vandaag de lekkende kraan van het bad en de douchekop gefixt. Het afdekplaatje was al aangetast door corrosie dus maar een nieuw geprint, de aansluiting van de douchekop was kleiner als de vorige dus ook een kleine adapter geprint.

Het was tijd voor een groter bed maar dan paste het nachtkastje niet meer, dus maar een gedaan met een kastdeur en wat latten.

Jasper mag naar de volgende groep, dat moet ik vieren!

Ik pruts graag zelf maar deze besteed ik toch altijd liever uit hoor 😁

Dat wordt weer schiften of een financiële aderlating voor het nieuwe theaterseizoen. Een stapeltje eerste keus, tweede keus en de rest. En dan heeft de vrouw nog niet gekozen!

Een arm voor de monitor gekocht, niet gezien dat de arm VESA100 is terwijl de monitor VESA200 is 🤦‍♂️. Adapters op thingiverse pasten allemaal niet op het bed van mijn 3d printer dus dan maar zelf één ontworpen in Fusion en 10h later... Morgenvroeg is de tweede ook klaar 😁

Meest ongelukkige timing ooit: er is een firmware update geweest voor de die behoorlijk wat problemen oplevert. Resultaat was (dacht ik) dat ik niet meer kon printen ermee. Blijkbaar lag het dus aan mijn netwerkinstellingen die fubar waren, rond hetzelfde moment dat die update er was. Long story short, ik kan weer printen.

Show more
Gibble

gibble.be is one server in the network